Online psychometrische ruiteranalyse in combinatie met persoonlijke coaching en clinic(s)

Jouw paard is jouw spiegel. Heb je weleens het gevoel als je aan het paardrijden bent dat je je niet kunt ontspannen en dat jouw paard hierop reageert. Of dat jouw karakter je soms in de weg zit om jouw paard te laten doen wat je wilt. Of dat je angst voelt waardoor je met jouw paard niet verder komt. Of dat jouw angst om iets verkeerds te doen soms parten speelt om soms even te kunnen doorpakken in een proef.

In de jarenlange praktijk om paarden op de juiste wijze te trainen heb ik gemerkt dat veelal de ruiter bepaald hoe het paard loopt en niet andersom. Ik stelde mij soms de vraag hoe kan het dat het paard de ene dag geen stap verkeerd doet en de andere dag je alle kanten van de baan laat zien.

Ik zag een tendens ontstaan dat dit veelal te maken had met de karakter eigenschappen van de ruiter zelf. In samenwerking met mijn partner die reeds 25 jaar mensen coacht, traint en assessments uitvoert in het bedrijfsleven hebben wij een unieke en beproefde methoden ontwikkeld vanuit de psychometrie waarbij je als ruiter de spiegel wordt voorgehouden en dit reflecteert op jouw paard.

Aan de hand van een online analyse van jouw persoonlijkheid en die van jouw paard zijn wij in staan om je inzicht te bieden in jouw persoonlijkheid en welk gedrag dit veroorzaakt in het uitoefenen van jouw sport en/of hobby in het paardrijden. Het is niet alleen goed bruikbaar in het paardrijden maar je zult ook zien dat deze methode je ook een andere kijk op het leven biedt.

Hippomotion zou haar naam geen eer aan doen om niet te zorgen voor het paard om deze op de juiste manier in beweging te brengen als we jou niet helpen om ook deze beweging te laten ervaren en te creëren. Dan is 1+1=3.

Heb je interesse dan zijn er meerdere mogelijkheden bij Hippomotion op haar eigen stal in het “Groene Hart”

Losse sessie voor jou en jouw paard of zonder paard: Dit bestaat uit de mogelijkheid om de clinics met jouw paard en jouw persoonlijke ontwikkeling los van elkaar te doen. Voor sommige ruiters is het lastig om met hun paard te komen dan bieden wij de mogelijkheid om alleen te komen. De persoonlijkheid en paard-analyse bedraagt €350 en/of de losse clinics met coaching €75 losse sessies inclusief btw.

1 daagse programma met lunch voor jou en jouw paard: Je neemt jouw paard mee voor een dag. Je paard wordt verzorgt en jij ook. Vooraf krijg een aantal online tests toegestuurd die je vanuit huis kunt maken. In de ochtend zal je een gesprek hebben over deze online test en zal er een analyse gemaakt worden van jouw karakter. Na de lunch zal een clinic krijgen waarin je getraind wordt naar gelang jouw niveau. En aan het einde van de dag zal je een  richting krijgen waarin je inzicht krijgt waaraan je kunt werken om te komen naar betere prestatie en/of gewoonweg meer plezier om samen met jouw paard verder te kunnen genieten.  €550 inclusief btw inclusief 3 tests, 2 gesprekken, 1 clinic, lunch, stalling paard.

2 daagse programma met overnachting en ontbijt voor jou en jouw paard: De 2 daagse bestaat dat je in de ochtend direct een clinic krijgt met jouw paard. Na de lunch zal je in de middag het gesprek voeren over jouw test resultaten en na het avondeten nog een clinic. In de ochtend ontbijt je waarna je een gezamenlijk gesprek krijgt over wat de bevindingen zijn en jouw inzichten. Dit wordt afgesloten met een laatste clinic/training. Als laatste ontvang je een volledig geschreven rapport waarmee je verder kunt. €950 inclusief btw inclusief 4 tests, 3 gesprekken, 2 clinics, lunch, avondeten, ontbijt en stalling paard.

Heb je interesse of een vraag mail monique@hippomotion.nl dan nemen we contact met je op.

Voorkomen is beter dan genezen
Soepel bewegen is geen wonder
UA-55507950-1